Nieuws

Afsluiting rij- seizoen ’t Ros Beyaert 2019


ros 7 

Onder een stralende zon vertrokken

7 volgeladen koetsen voor een rit

door de prachtige bossen bij Epe.

ros 8ros 10

Afsluiting rij- seizoen ’t Ros Beyaert 2019

De weergoden werkten ook dit jaar mee en onder een stralende zon vertrokken 7 volgeladen koetsen onder perfecte omstandigheden met ruiters, vrijwilligers en gasten voor een rit door de prachtige bossen bij Epe.

De aanspanningen van de belangeloos medewerkende koetsiers Jan Broere, Adrie Marskamp, Matthijs Logtenberg, Wim Dol, dhr. Konijnenberg en dhr. Ryken boden een indrukwekkende en vrolijke stoet en lieten onze ruiters en gasten genieten.

Het bestuur van de stichting ’t Ros Beyaert is Eric de Vries, onze “buurman” van de manege, dankbaar omdat wij zijn kapschuur opnieuw mochten gebruiken voor het feestelijk afsluiten van het rijseizoen met een aangeklede pannenkoekenmaaltijd. De berg smakelijke pannenkoeken, gebakken door 2 zeer bekwame dames met hart voor onze stichting, vond gretig aftrek.

Voorzitter Gert Jan Suurd nam de gelegenheid waar om met een passend cadeau afscheid te nemen van Marius Rolsma en hem te bedanken voor zijn constante inzet over 19 jaar. De 4 pony’s mogen nu 2 maanden in de wei genieten bij een vast, betrouwbaar adres. Het bestuur maakt zich op dit moment zorgen over de inzetbaarheid van één van de pony’s en is op zoek een geschikte vervanging.

 Na een vakantiestop van 2 maanden beginnen de lessen weer op maandag 2 september 2019 aan de Rietberglaan 10 in Epe. Nieuwe ruiters en vrijwilligers zijn van harte welkom. Info: Helga Ede, tel. 061259028 

 


Vorige pagina: Contact
Volgende pagina: lestijden, instructie en tarieven